Tænketanken EQUALIS søger interviewpersoner til projektet: ”Styrk S’et: Et værktøj til at navigere det sociale ESG-landskab”

Med bevillingen fra Tietgenfonden bidrager EQUALIS til at sætte en ny standard for virksomheders håndtering af ESG-krav med en konkretisering af S’et. Og det er væsentligt, fordi det manglende løft af S’et ikke kun repræsenterer en udfordring for virksomhederne selv, men også for samfundet som helhed.

I samarbejde med Dansk Industri vil EQUALIS skabe et overskueligt værktøj, der vil bistå virksomheder, institutioner og organisationer med at identificere og forbedre sociale forhold i virksomheden på en effektiv og målrettet måde. Ved at fokusere på det oversete S vil virksomheder og organisationer ikke blot være i stand til at opfylde regulatoriske krav, men også sikre langsigtet bæredygtig vækst. 

Vi er nu gået i gang med projektets første fase, hvor vi afdækker formelle krav, standarder og retningslinjer samt hvad eksisterende forskning siger om arbejdet med S’et i en dansk kontekst. Dette gøres med henblik på at skabe et solidt vidensfundament til projektets næste fase, hvor vi samler inspiration og best practice eksempler fra virksomheders og organisationers arbejde med social bæredygtighed.

Vil du dele dine foreløbige erfaringer med os og deltage som interviewperson? 

EQUALIS søger repræsentanter fra virksomheder og organisationer, der har indsigt i udfordringer, behov og efterspørgsel på området og som ønsker at dele deres foreløbige erfaringer. 

Ønsker du at deltage som interviewperson? Tag kontakt til programchef, Vibeke Boeskov på vibeke@equalis.dk

Du kan læse om projektet her: