Kontakt

Kontakt

Kontakt sekretariatet

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. e-mail eller telefon med spørgsmål, idéer, ønsker om partnerskab og samarbejde – eller besøge os i sekretariatet på Nørre Søgade 35.

Tænketanken EQUALIS
1370 København K

Presse

I Tænketanken EQUALIS arbejder vi videns-, handlings- og partnerskabsorienteret, og beskæftiger os med snitfladerne mellem databearbejdning, research og analyse i relation til kommunikation og udbredelse af viden. Vi stiller gerne op til interviews eller svarer på opklarende spørgsmål, hvis det er inden for vores ekspertiseområder. Ligeledes kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med den rette person affilieret til Tænketanken og hjælper også gerne med at finde relevant materiale frem eller henvise til, hvor du ellers kan finde det, du leder efter.

For pressehenvendelser og henvendelser vedrørende kommunikation:

Analyse- og policykonsulent
Clara Geday Overgaard
+45 61 78 12 37
clara@equalis.dk
LinkedIn 

For øvrige henvendelser, herunder henvendelser vedrørende partnerskab og samarbejde: 

Adm. direktør
Gine Maltha Kampmann
+45 25 85 02 92
gine@equalis.dk
LinkedIn

Tænketanken EQUALIS’ logo

Tænketanken EQUALIS’ logo og navn må ikke benyttes uden EQUALIS’ godkendelse. Logoet består af et navnetræk og et mærke. Den primære logoversion består af mørkeblå bogstaver. For udvidede retningslinjer kontakt presseteamet. 

Pressebilleder 

Pressebilleder af Tænketanken EQUALIS administrerende direktør findes i menuen nedenfor. Billederne ligger til download i 300 dpi og kan frit benyttes så længe det er i forbindelse med redaktionel omtale af EQUALIS, EQUALIS’ arrangementer eller interview. 

EQUALIS’ logopakke

Download

Gine Maltha Kampmann – Pressebilleder

Download