Tænketanken EQUALIS søger skrivestærk og initiativrig kommunikationsstudent

Har du en skarp pen og flair for kreativ formidling af kompliceret viden? Og har du lyst til at prøve kræfter med kommunikation og sociale medier i en dynamisk og datadrevet tænketank? Så kan du blive en del af vores team i Tænketanken EQUALIS.

Vi søger en faglig stærk kommunikationsstudent, som har lyst til at producere og udvikle forskellige kommunikationsprodukter og formater til vores platforme.

Som kommunikationsstudent i Tænketanken EQUALIS får du mulighed for at arbejde med alt fra videoproduktion til nyhedsbreve og kampagneudvikling. Du bliver en del af en mindre organisation med høj faglighed, dynamik og store ambitioner og vil indgå i et tæt samarbejde med alle øvrige kollegaer – lige fra praktikanter til administrerende direktør. Vi lægger vægt på, at din personlighed og faglighed bidrager til en spændende hverdag, med både fagligt udfordrende drøftelser, rummelighed, fleksibilitet og gåpåmod. Vi er interesserede i at lære af dig og inddrage dine perspektiver i vores daglige arbejde.

Læs mere om stillingen her: Studenterstilling – Kommunikation og SoMe