EQUALIS deltager i Folkemødet 2023

Vi glæder os til at tale meget mere ligestilling og diversitet, hvad enten det er i kontekst af barsel, ledelse, fremtidens erhvervsliv, ESG strategier eller andre vigtige tematikker for arbejdsmarkedet.
 
Debatten om, hvordan vi skaber et mere ligestillet arbejds- og erhvervsliv, bliver ved med at være aktuel. Særligt fordi vi i Danmark har en tendens til at tro, at vi da har ligestilling, selvom data imidlertid viser noget andet. 
 
I Danmarks første Diversitetsbarometer, som vi lancerede tidligere på måneden, står det klart, at der stadig står strukturelle og kulturelle barrierer i vejen for at opnå reel ligestilling mellem kønnene. Vejen til at bryde de barrierer vil vi rigtig gerne være med til at debattere og levere ekspertviden på. Derfor:
 
Mangler jeres Folkemødeevent en ekspert, der kan kontekstualisere ligestillingsdebatten ud fra et sagligt, fagligt og datadrevet perspektiv? Ønsker I at skabe en debat, der fokuserer på konstruktive løsninger og reel forandring?
 

I EQUALIS arbejder vi ud fra devisen, at kun med data og viden kan vi komme problematikkerne til livs. Med udgangspunkt i den nyeste forskning, nyeste tal og konkrete initiativer stiller vi os til rådighed for virksomheder, institutioner og organisationer på Folkemødet. Det kan både være som paneldeltager, ekspert eller noget tredje. Det er helt op til jer. 
 
Lyder vi som et godt match til jeres event? Så kontakt administrerende direktør for Tænketanken EQUALIS, Gine Maltha Kampmann, for at høre mere.
 
Tlf.: 25 85 02 92
E-mail: gine@equalis.dk
 
Vi ses på Bornholm!